Bun venit

Despre Brilio®

Productia in masa, fara moderatie si cu o calitate limitata au luat locul in zilele nostre de multe ori stilului, finetii si durabilitatii. Astfel, calitatea si designul au devenit cele mai importante atribute ale oricarei oferte de produse si  fac diferenta in deciziile clientilor.

Aceste atribute esentiale - calitatea deosebita si designul elaborat -  sunt garantate in creatia si productia bijuteriilor ce poarta marca Brilio®, marca magazinului on-line de bijuterii din aur de 18K cu pietre pretioase ce s-a lansat in România la mijlocul anului 2010, cu obiectivul clar definit si strategia creata de a fi cel mai bun ca oferta si servicii si cel mai apreciat de catre clienti, insa si cea mai sigura alegere. Brilio® este la dispozitia tuturor clientilor ce cauta bijuterii rafinate din aur cu diamante, safire, rubine, smaralde, perle naturale de cultura, intr-o colectie foarte variata de inele de logodna, verighete, inele aniversare, cercei, pandantive, bijuterii pentru copii, bijuterii pentru barbati s.a.m.d. la cele mai accesibile si corecte preturi.

Brilio® este totodata mai mult decat un magazin on-line de bijuterii, fiind totdeauna gata sa raspunda oricarui client interesat de informatii si detalii despre bijuterii din aur cu pietre pretioase, ca un veritabil consultant al acestui domeniu.

Brilio® va ofera bijuterii « first-class » din aur de 18K cu pietre pretioase, create in România pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi, in materie de modele si calitate a pietrelor, la cele mai competitive preturi oferind raportul calitate-pret cu cel mai mare randament al momentului. Serviciile Brilio® sunt de asemenea pe masura bijuteriilor produse.

diamantele tale™ este sloganul pe care Brilio® isi propune sa-l transforme in garantia pentru toti clientii care vor avea incredere in magaazinul nostru on-line de bijuterii din aur cu pietre pretioase.

Satisfactia clientilor este principiul comercial de baza la Brilio®. De aceea am lansat printre primii in Romania posibilitatea de a plati on-line bijuterii din aur cu pietre pretioase, prin card bancar, intr-un mod securizat total, si garantat de una din cele mai vechi si mai renumite banci din Romania, Credit Europe Bank. In premiera, am lansat posibilitatea de a cumpara in rate bijuterii din aur cu pietre pretioase, prin sistemul de 5 rate al Card Avantaj, fara dobanda.

Brilio® ofera clientilor interesati nu numai de frumusetea bijuteriilor si servicii de clasa, de la plata simpla cu carduri si, in premiera cu carduri de rate, la impachetarea exclusivista, la livrarea gratuita si asigurata, dar si detalii ample despre avantajele si posibilitatea de a achizitiona aur fin, pietre pretioase si bijuterii din aur cu pietre pretioase pentru investitie, sau notiuni de cultura generala despre cum sa cumperi bijuterii din aur cu diamante si alte pietre pretioase sau cu perle naturale de cultura.

Brilio® se adreseaza si firmelor, corporatiilor, agentiilor de publicitate, pentru oferte pesonalizate de premii din aur, produse pretioase pentru protocol sau pentru produse de incurajare a performantelor angajatilor (incentive).

Pe scurt, motivele pentru care oricare client decide sa cumpere de la Brilio® sunt :

1.      Este cel mai serios, mai sigur si mai garant magazin on-line de bijuterii din aur.

2.      Are oferta cea mai flexibila si mai variata, atat de modele, cat si de pietre pretioase, garantate cu certificate autentice, fiind primul magazin on-line de bijuterii din aur din Romania cu o oferta completa.

3.      Serviciile oferite sunt unice pana in acest moment, atat prin calitate si promptitudine, dar si prin natura sistemului de plati on-line cu carduri, sau a vanzarilor in 5 rate fara dobanda cu Card Avantaj, inclusiv serviciile de gravare a verighetelor si a inelelor.

4.      Ofera cel mai accesibil, cel mai corect si cel mai bun raport calitate-pret, mult mai mic decat al bijuteriilor din magazine.

5.      Are parteneri cu reputatie morala si profesionala impresionanta, impreuna cu care deruleaza activitati de ajutorare sociala.

6.      Aplica programe sociale rezultate din cifra vanzarilor, facand din fiecare client un participant direct la ajutorarea celor nevoiasi.

7.      Ofera consultanta diversificata pentru stabilirea masurii unui inel, dar si in general consultanta despre metale pretioase, pietre pretioase, perle si bijuterii.

8.      Comanda on-line se face intr-un mod foarte facil, prietenos, rapid si transparent.

9.      Livrarea bijuteriilor comandate este gratuita, asigurata si securizata.

10.  In cazul in care clientul nu este satisfacut pe deplin de calitatea bijuteriei comandate o poate returna in 10 zile, daca nu o poarta, sau daca nu o deterioreaza.

Daca sunteti multumiti de calitatea si serviciile Brilio® si doriti sa faceti cunoscut si altor potentiali clienti va rugam sa ne scrieti la serviciulclienti@brilio.ro, iar noi vom posta pe site-ul www.brilio.ro opiniiile dumneavoastra, sau daca aveti sugestii de perfectionare, contactati-ne de asemenea.

 

 

 

Datele firmei:

BRILIO LINE SRL

J40/14570/13.09.2006

CUI 19012634

Autorizatie A.N.P.C. nr. 7829 / 16.09.2011

Inregistrare in registrul A.N.S.P.D.C.P. de prelucrare a datelor cu caracter personal: 17088

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adresa sediu social (fara activitate comerciala): Bd. Timisoara nr. 35, Bl. OD 6, Sc. D, apt. 141, Sector 6, Bucuresti

E-mail:

 

Tel.: 0757 018 200 Program de lucru operatori telefonici: L-V 10:00-16:30