Bun venit

DE CE BRILIO?

Pentru ca, fata de alte magazine on-line de bijuterii din aur cu pietre pretioase, Brilio.ro va ofera toate avantajele pe care le doriti atunci cand cumparati on-line bijuterii din aur cu pietre pretioase:

1.      Preturi mai mici decat in magazine – fiind un magazin on-line, Brilio.ro  ofera cele mai bune bijuterii din aur 18K cu pietre pretioase la o calitate si o finisare exceptionale, fara ca pretul final sa contina aportul costurilor chiriilor unor magazine, al costurilor de intretinere al magazinelor, costul taxelor de mall, sau al foarte multor angajati.

2.      Plata cu card – Brilio.ro  este printre primele magazine on-line de bijuterii din aur cu pietre pretioase din Romania de unde se pot cumpara bijuterii on-line platind cu cardul, in baza unei platforme maxim securizate cu cele mai moderne si tehnice metode de securizare si garantare puse la dispozitie de platforma uneia dintre cele mai vechi si mai renumite banci din Romania http://www.crediteurope.ro/.

3.      Vanzari in rate – pentru prima data in Romania, Brilio.ro  a oferit posibilitatea cumpararii on-line a bijuteriilor din aur cu pietre pretioase in sistem de plata in rate, in parteneriat cu Card Avantaj http://www.crediteurope.ro/persoane-fizice/carduri/cardavantaj/

Daca nu ai inca un card de cumparari in rate iti poti face acum http://www.crediteurope.ro/persoane-fizice/carduri/cardavantaj/

4.      Certificat SSL – pentru siguranta maxima a clientilor sai, pentru asigurarea imposibilitatii fraudarii platilor cu card, sau a clonarii site-ului (phishing), din respect pentru clientii sai si pentru marca proprie Brilio.ro a adoptat metoda de achizitionare a unui pachet de servcii de encriptare a datelor site-ului la un nivel de siguranta maxima. Timbrul verde SSL DigiCert acordat magazinului Brilio.ro, vizibil in partea inferioara a paginilor Brilio.ro, precum si particula de culoare verde a barei in care clientii scriu adresa http:// imediat dupa conectare pe Brilio.ro, sunt garantii maxime ca esti intr-un magazin on-line 100% sigur si garantat. Mai mult decat atat, Brilio.ro a optat pentru tipul de certificat SSL EV, care are un grad de siguranta si mai crescut. DigiCert asigura astfel de servicii de encriptare pentru unele dintre cele mai mari si renumite firme internationale, universitati de top sau organizatii guvernamentale. Iata doar cateva exemple: Microsoft, intel, at&t, BMW, Toyota, Sony, UPS, NASA, United Nations, FBI, Merill Lynch, Facebook, amazon.com, UCLA, YALE University si Cambridge University.

5.      Retur garantat in 10 zile – Brilio.ro ofera din buna credinta, garantand cu mana pe inima calitatea bijuteriilor sale si ale serviciilor sale, posibilitatea returnarii bijuteriilor comandate in termenul legal de 10 zile de la data livrarii, in conditiile conservarii intacte a bijuteriilor comandate si primite, fara sa fie purtate sau deteriorate.

6.      Bijuterii din aur 18K cu pietre pretioase – Brilio.ro  produce si ofera clientilor sai bijuterii din aur 18K de prima calitate, montate cu diamante, safire, rubine, smaralde, chiar perle naturale multicolore de cultura, selectate la calitatea maxima pentru cel mai corect pret. Unele modele pot fi oferite si cu pietre semi-pretioase deosebite, gen acvamarin, citrin, granat sau ametist. Toate pietrele pretioase din oferta Brilio.ro  sunt din surse oficiale, garantate in baza tratatului de la Kimberley, nefiind din zone de clonflict www.kimberleyprocess.com. Brilio.ro are cea mai completa oferta din aur, continand si ceasuri, lingouri si monede din aur, totodata.

7.      Gravarea inelelor – Brilio.ro ofera, tot pentru prima data in Romania pentru magazinele on-line de bijuterii din aur cu pietre pretioase, posibilitatea gravarii a unora dintre modele de inele si verighete din colectia sa, atat cu caractere drepte, cat si cu caractere inclinate, gen scris de mana.

8.      Livrare gratuita si asigurata - Livrarea bijuteriilor Brilio.ro  este gratuita si asigurata pana la momentul livrarii, fiind fara costuri sau taxe suplimentare fata de pretul bijuteriilor cumparate de catre clienti.

9.      Calitate certificata – toate bijuteriile si pietrele pretioase sunt ofertate de Brilio.ro  impreuna cu certificate autentice Brilio.ro de garantare a calitatii si de oferire a garantiei propriu-zise a bijuteriei cumparate on-line, certificate internationale pentru diamante, dupa caz. Exista optiunea de returnare a bijuteriei in 10 zile lucratoare daca nu corespunde standardelor de calitate mentionate in oferta Brilio.ro. Diamantele de peste 0,30 ct sunt oferite cu certificate internationale, gen pasaport al diamantului, eliberate de cele mai prestigioase si recunoscute laboratoare gemologice internationale, www.gia.edu, www.igiworldwide.com, www.eglusa.com, www.dpl.com si nu numai.

10.  Certificate diamante – pe langa certificatul propriu Brilio.ro emis pentru fiecare diamant vandut odata cu orice bijuterie comandata, Brilio.ro ofera certificate internationale, gen pasaport al diamantului, pentru toate diamantele peste 0,30 ct. Certificatele internationale pentru diamante sunt emise de catre unele dintre cele mai recunoscute laboratoare gemologice internationale, gen www.igiworldwide.com, www.gia.edu, www.eglusa.com, www.dpl.com si nu numai. Aceste certificate contin toate detaliile si informatiile descriptive ale pietrei respective, putand fi verificate pe website-urile emitentilor, dupa numarul de inregistrare unic al fiecarui certificat. De aceea se mai numesc si pasapoarte al diamantului, pentru ca asa  cum nu pot exista 2 pasapoarte perfect identice a 2 oameni, tot la fel nu pot exista 2 certificate identice, intrucat nu s-au descoperit pana in prezent si nu au fost slefuite 2 pietre perfect identice. Mai mult, unele diamante au gravata cu laser seria crtificatului pe rondista, sau daca nu au se poate onora la cerere si contra-cost.

 

 

 

 

 

11.  Colectie variata – Brilio.ro  ofera on-line pentru prima data in Romania o colectie foarte variata de modele de bijuterii, atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii, in diferite culori si finisaje din aur, cu o gama foarte diversa de pietre pretioase, inclusiv perle naturale de cultura, sau camee.

12.  Garantie – Brilio.ro garanteaza bijuteriile sale 2 ani de la data cumpararii, conform prevederilor legale, prin Legea 449/2003, in conditiile respectarii recomandarilor si instructiunilor de utilizare si intretinere a bijuteriilor.

13.  Serviciile gratuite post-vanzare oferite de Brilio.ro pe viata: verificarea anuala a sigurantei pietrelor montate, curatarea profesionala a pietrelor montate in bijuteriile Brilio.ro si reslefuirea si relustruirea partilor metalice ale bijuteriilor.

14. Ambalare exclusivista – Brilio.ro acorda atentia maxima inclusiv modului de ambalare a bijuteriilor comandate de clienti, astfel ca orice bijuterie Brilio.ro este livrata intr-o cutie exclusivista din lemn de trandafir oferita gratis, cu maxima curtoazie, tuturor clientilor