Bun venit

Despre H.F. Bauer

H.F. Bauer Stema H.F. Bauer ceasuriH.F. Bauer ceasuri

Ceasurile din aur H.F. Bauer sunt rezultatul a 86 de ani de traditie germana in productia de calitate exclusivista a carcaselor si a bratarilor din aur si din platina si a montarii cu mare acuratete si precizie a mecanismelor elvetiene in carcasele produse.

In anul 1924 Hermann Friedrich Bauer, un bijutier german experimentat si-a infiintat firma sa in zona din nordul Muntilor Padurea Neagra din sud-vestul Germaniei, reusind impreuna cu cei trei fii ai sai si inca 3 angajati sa produca prima carcasa de ceas si bratara din aur.

Ulterior, prin 1933, datorita iscusintei sale ingineresti a devenit rapid si una din firmele europene remarcabile in construirea de mecanisme precise pentru ceasuri, devenind unul din furnizorii de baza pentru producatorii de ceasuri din Elvetia si pentru mecanisme, nu numai pentru carcase si bratari de ceasuri.

Prin 1946, dupa bombardarea din temelii a fabricii H.F. Bauer in 1945, firma a renascut din propria-i cenusa, fiind recladita de fiica acestuia Ruth si de ginerele sau, Edwin Walser.

In 1948, la aniversarea a 25 de ani, firma deja avea 200 de angajati si exporta majoritatea productiei.

In 1974 firma era unul din liderii rafinarii si prelucrarii metalelor pretioase (platina, aur si argint), exportand cea mai mare parte a productiei in toata lumea.

H.F. Bauer este in prezent una din marcile europene exclusiviste de ceasuri rafinate din aur, aur alb, aur roz si platina, fiind ceasuri de cea mai ridicata calitate si finisare, manufacturate integral in cele 2 fabrici proprii din Germania.

Componentele din aur (carcasa, bratara si catarama) si cadranele sunt produse 100% in Germania, in timp ce mecanismele precisele, atat cele mecanice cat si cele cu cuart, dar si limbile cadranului sunt produse in Elvetia.

Ceasurile H.F Bauer sunt produse “Made in Germany” folosindu-se cele mai avansate tehnologii si instrumente de precizie ale momentului, de catre angajati cu cel mai inalt nivel de pregatire si specializare atat in orologeria de precizie, cat si in prelucrarea metalelor pretioase.

 

H.F. Bauer ceasuri H.F. Bauer ceasuri H.F. Bauer ceasuri H.F. Bauer ceasuri H.F. Bauer ceasuri