Bun venit

Fidelizare

Brilio.ro ofera clientului posibilitatea de a cumpara on-line bijuterii din aur cu pietre pretioase si ceasuri din aur H.F. Bauer (Made in Germany) cu posibilitatea de a se inscrie voluntar in cadrul programului de recompensare a clientilor magazinului on-line Brilio.ro pentru clientii fideli.

Programul de fidelizare Brilio.ro se aplica strict si exclusiv doar pentru cumpararea de bijuterii si ceasuri din aur de pe Brilio.ro, neaplicandu-se si in cazul cumpararii de lingouri si, sau monede din aur din oferta Brilio.ro.

Accesarea si activarea voluntara in programul de fidelizare se va face numai pe baza inregistrarii sau a autentificarii cu datele de inregistrare ca si client Brilio.ro solicitate. Din acel moment in contul fiecarui client se vor contabiliza datele la care a facut cumparaturi de bijuterii Brilio.ro, urmand a beneficia de programul de recompensare pentru clientii fideli valabil la data respectiva. In acest moment Brilio.ro deruleaza si aplica urmatorul program de fidelizare pentru clientii care cumpara bijuterii Brilio.ro, dupa cum urmeaza:

CLIENT RUBIN: orice client care cumpara in total oricare 3 bijuterii sau ceasuri din aur de pe Brilio.ro in intervalul de 24 luni de la prima achizitie, pe baza de inregistrare si autentificare in programul de Fidelizare Brilio.ro va primi cadou un rubin.

CLIENT SAFIR: orice client care cumpara in total oricare 5 bijuterii sau ceasuri din aur de pe Brilio.ro in intervalul de 24 luni de la prima achizitie, pe baza de inregistrare si autentificare in programul de Fidelizare Brilio.ro va primi cadou un pandantiv din aur 18K cu safir.

CLIENT DIAMANT: orice client care cumpara in total minim oricare 6 bijuterii sau ceasuri din aur de pe Brilio.ro in intervalul de 24 luni de la prima achizitie, pe baza de inregistrare sau autentificare va primi statutul de Client Diamant Brilio.ro si va avea reducere permanenta de -10% din valoarea oricarei bijuterii din aur cu pietre pretioase sau ceas din aur de pe Brilio.ro pe toata durata de viata a magazinului on-line Brilio.ro. Acest drept nu este transmisibil si nu poate fi mostenit.

Important! Daca dupa 24 de luni de la prima achizitie de pe Brilio.ro pe baza de inregistrare sau autentificare, clientii Rubin si Safir nu depasesc nivelul inregistrat in acel moment aferent fiecarui tip de program de fidelizare astfel incat sa se acceada la un nivel superior (de exemplu: de la Client Rubin la Client Safir, sau de la Client Safir la Client Diamant) se vor anula toate inregistrarile din contul respectiv.

Rubinele si safirele primite cadou pot fi folosite in comenzi ulterioare la Brilio.ro, iar manopera va fi gratuita in cazul respectivelor comenzi.

Pentru a intra in programul de fidelizare orice client trebuie sa se inregistreze sau sa se autentifice, introducand toate datele solicitate in campurile obligatorii din pagina cont. Din acel moment, pentru orice bijuterie sau ceas din aur cumparate din magazinul on-line Brilio.ro clientul va fi inregistrat in programul de fidelizare.

Este recomandabil ca la fiecare intrare in magazinul on-line Brilio.ro sa se faca mai intai inregistrarea contului personal prin accesarea butonului cont.

Brilio.ro are dreptul deplin si neatacabil da a putea actualiza, modifica sau de a anula oricand politica sa de fidelizare, fara niciun fel de notificare prealabila sau preaviz.