Bun venit

Plata cu Cupoane Cadou Brilio

 

  Cum cumpar Cupoane Cadou Brilio

Dupa cumpararea   a unuia sau a mai multor cupoane Brilio vei primi pe adresa de e-mail indicata de tine confirmarea cumpararii cuponului sau a cupoanelor, a valorii acestora, impreuna cu un cod unic personal (CUP).

 

Odata cu finalizarea platii, codul CUP al cuponului/lor va fi validat si din acel moment va putea fi folosit oricand si doar o singura data la o comanda ulterioara de catre persoana care detine codul CUP al cuponului. Cumparatorul cuponului/lor are dreptul sa-l transmita oricui crede de cuviinta.

Cumpar acum

  Cum poti folosi Cupoanele Cadou Brilio

Introduci in cosul de cumparaturi, in campul dedicat cuponului (CODURI CUPOANE CADOU) codul unic personal (CUP) trimis de Brilio dupa efecturarea platii si primit pe adresa ta de e-mail indicata de tine in momentul cumpararii cuponului.

 

Valoarea cuponului va fi dedusa automat din totalul comenzii tale, iar codul CUP va deveni neutilizabil ulterior.

Cuponul Cadou Brilio este valabil timp de 12 luni din momentul activarii, dupa care este anulat, iar valoarea nu poate fi returnata partial sau integral cumparatorului ce nu l-a utilizat in termenul mentionat.

Cuponul Cadou Brilio este transmisibil, cumparatorul avand dreptul sa-l transmita mai departe pe cale verbala, electronica, tiparita sau in orice alt fel, fiind instiintat ca odata folosit cuponul, acesta devine neutilizabil, avand posibilitatea sa fie folosit o singura data pentru o singura comanda.

Odata achizitionat, valoarea Cuponului Cadou Brilio nu poate fi schimbata in bani ulterior datei achizitionarii.

Cuponul Cadou Brilio nu este fractionabil, deci nu se poate acorda rest in cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cuponului.

In cazul unei Comenzi in valoare mai mare decat valoarea Cuponului Cadou Brilio, diferenta se poate plati  prin metodele mentionate in Brilio.ro.

Cumpar acum

In caz de neclaritati se poate contacta Brilio.ro la info@brilio.ro sau TelVerde 08008BRILIO (08008 27454)