Bun venit

Mandat postal

In cazul in care nu ai cum sa platesti cu carduri sau prin transfer bancar, Brilio.ro iti ofera cea mai la indemana metoda: plata prin mandat on-line.

Cand ai ajuns cu comanda ta pe Brilio.ro la pasul platii trebuie doar sa apesi butonul de plata prin Mandat Postal, trebuind doar sa-ti creezi cont, sau avand cont deja pe Brilio.ro, comanda va fi salvata, fiind in asteptare confirmarea platii si incasarea valorii comenzii. Formularul on-line de comanda cu plata prin mandat on-line va contine sumarul comenzii tale cu suma de plata, inclusiv datele firmei catre care trebuie facuta plata si Oficiul Postal catre care trebuie emis mandatul postal.

Apoi, in baza detaliilor de plata mentionate de Brilio.ro poti merge la cel mai apropiat oficiu postal si trebuie sa faci plata prin mandat postal  electronic on-line catre firma, adresa si oficiul postal indicat. La ghiseul oficiului postal va trebui sa soliciti un formular de mandat on-line si sa scrii la Destinatar toate datele indicate de Brilio.ro pentru destinatarul platii, cat mai exact, astfel incat suma transferata sa poata ajunge cat mai repede. Dupa ce Brilio.ro va fi notificata de Posta Romana si va ridica suma trimisa de client, de obicei in nu mai mult de 24 de ore vei primi un e-mail de confirmare a platii din partea Brilio.ro. In acel moment poti intra din nou in magazinul Brilio.ro, accesand contul tau, preluand comanda salvata ultima data si vei observa mesajul de confirmare a platii si de programare a livrarii.

Atentie:

1. Comenzile trimise cu plata prin mandat postal vor fi considerate de Brilio.ro numai dupa confirmarea incasarii platii de catre Brilio.ro. 

2. Sumele trimise cu alte tipuri de mandate postale decat cele eletronice on-line vor fi livrate la Brilio.ro intr-un timp mai indelungat astfel ca termenul de 24 de ore de confirmare a platii si ulterior si al comenzii poate fi modificat, dupa caz.

3. In cazul necompletarii corecte si, sau complete, la rubrica Destinatar din mandatul postal on-line, a tuturor datelor mentionate de Brilio.ro pentru destinatarul platii, sumele trimise catre Brilio.ro nu vor putea fi ridicate de Brilio.ro fiind returnate Expeditorului, astfel ca nu se va mai putea confirma comanda.

4. Comenzile salvate si neachitate in termen de 10 zile for fi automat sterse din sistemul de comenzi al Brilio.ro.

Detalii Termeni Generali