Bun venit

Programe sociale

DONATII DIN VANZARI 

Brilio.ro va dona unele procente din valoarea fiecarei bijuterii vandute. Donatiile vor merge catre fundatii sociale care vor ajuta copii si mamici aflati in dificultate. Fiecare client contribuie astfel impreuna cu Brilio.ro la schimbarea in bine a vietii unor persoane neajutorate. 

FUNDATIA “PRETUIESTE VIATA” – ANDREEA MARIN BANICA 

FUNDATIA “GICA POPESCU”

Brilio.ro si-a propus inca de la lansare sa joace un rol palpabil in dezvoltarea unor relatii stranse cu personalitati publice marcante care activeaza in domeniul sprijinului social si cu fundatii sociale cu rol activ in ajutorarea, sprijinirea si ghidarea copiilor si a tinerelor talente care reprezinta in viziunea Brilio.ro viitorul societatii in care traim, doar de noi depinzand insa ACUM ceea ce vor putea micutii sa faca MAINE.

Brilio.ro si-a autoimpus principii foarte etice si clare dupa care sa-si ghideze actiunile sociale in care se implica, cautand permanent in fiecare zi sa-si imbunatateasca randamentul si eficienta acestor actiuni.

Foarte pe scurt, Brilio.ro militeaza, pledeaza, incurajeaza si participa activ la:

1.    Programe de ajutorare si sprijinire a copiilor fara posibilitati materiale suficiente pentru a duce o viata lipsita de griji.

2.    Programe de ajutorare, sprijinire si ghidare a copiilor cu talent sportiv, dar fara posibilitati materiale pentru a se intretine in vederea aprofundarii unei cariere sportive, pentru dezvoltarea calitatilor native si atingerea de performante sportive remarcabile.

3.    Programe de protectie si dezvoltare a mediului natural si a alimentatiei bio-naturale.

In sensul propriilor viziuni sociale, Brilio.ro a incheiat doua parteneriate cu doua personalitati marcante ale societatii romanesti.  

Brilio.ro stie sa pretuiasca o viata de calitate si stie ca uneori nici nu ne dam seama ce mult putem face pentru cei din jurul nostru cu putin din ceea ce avem noi. De aceea, brilio.ro a hotarat sa doneze un procent din vanzarile sale catre Fundatia Pretuieste Viata, fondata si coordonata de Andreea Marin Banica. Fondurile vor fi folosite pentru a ajuta mame si micuti aflati in dificultate. La semnarea parteneriatului Andreea Marin Banica a declarat: Am fost placut surprinsa de ideea Brilio.ro, de increderea echipei de a pune in mainile noastre un procent din vanzari pentru a transforma aceasta suma in sprijin pentru mamicile si copiii lipsiti de noroc. Cred ca e un motiv de multumire si pentru clientii Brilio.ro pentru ca stiu ca atunci cand fac un dar pretios cu aceasta marca, fac in acelasi timp si un bine.

Al doilea parteneriat, semnat la foarte scurt timp dupa primul, a fost cel cu Fundatia Gica Popescu, fundatie cu activitate dedicata sprijinirii copiilor foarte talentati la fotbal, dar nu numai, sau care nu au posibilitati personale sa se autosustina financiar pentru accederea intr-un un program de scolarizare atat educational, cat si sportiv-fotbalistic care sa le permita dezvoltarea calitatilor sportive native, sau ca sa duca o viata ma buna. De asemenea, Brilio.ro va dona un procent din vanzarile anuale si catre Fundatia “Gica Popescu” in vederea acumularii de fonduri din care fundatia marelui fost fotbalist va sprijini copii talentati sa poata ajunge cel putin la performantele pe care Dl. Gica Popescu le-a atins ca si fotbalist, sau pur si simplu pentru a duce o viata ma buna. Intrebat fiind cum i se pare asocierea in cadrul unui program social dintre o firma de bijuterii din aur si o fundatie cu scopuri sportive si sociale, Dl. Gica Popescu a raspuns foarte concis: “Asocierea cu Brilio.ro este foarte naturala avand in vedere visul oricarui sportiv-fotbalist de a ridica deasupra capului si a purta la gat macar o data in viata o cupa si o medalie din cel mai pretios metal: aurul. Brilio.ro are bijuteriile potrivite, combinand calitatea si serviciile cele mai bune dintre toate ofertele similare, astfel incat sa poata avea vanzari atat de mari si incat sa putem ajuta cati mai multi copii talentati care nu au altfel cum sa se duca o viata mai buna. Sportul ii tine pe copii preocupati cu activitati pozitive daca toti le acordam sprijinul necesar. Brilio.ro se implica si contribuie pozitiv. Toti trebuie sa ne implicam. Iar daca cei ce vor sa-si cumpere bijuterii de pe net vor alege Brilio.ro, vor alege in acelasi timp sa ajute cat mai multi copii.”

Brilio.ro va acorda continuu atentia maxima calitatii produselor sale si servciilor catre clientii sai, astfel incat gradul de multumire al acestora sa sporeasca intr-atat incat sa-i permita sa se implice cu fiecare bijuterie vanduta in cat mai multe programe sociale.