Bun venit

Servicii contra cost

Brilio.ro poate onora contra-cost si urmatoarele servicii post-vanzare:

1. Desi, in functie de model, modificarea masurii unui inel Brilio.ro este gratuita pentru masuri mai mici sau mari cu 2 numere decat masura comandata, Brilio.ro poate modifica contra-cost si masura unui inel comandat pe Brilio.ro si a carui noua masura dorita este peste 2 masuri mai mica sau mai mare decat cea mentionata de client in comanda initiala. De exemplu, daca comanda a fost data pentru masura 42, iar ulterior masura corecta solicitata este 44, modificarea masurii se va face gratuit. Daca masura corecta solicitata ulterior este 45, modificarea masurii se va face contra-cost, intrucat implica refacerea completa a inelului. Atat costul modificarii, cat si costul transportului de la client la Brilio.ro si de la Brilio.ro inapoi la client vor fi suportate integral de client.

2. Inlocuirea unei pietre pretioase sau a unei perle naturale de cultura pierdute sau deteriorate din cauza folosirii sau purtarii necorespunzatoare si neconforme cu recomandarile din instructiunile de garantie detaliate in certificatul de garantie. Atat costul manoperei, costul pietrelor pretioase sau al perlelor naturale de cultura inlocuite, cat si costul transportului de la client la Brilio.ro si de la Brilio.ro inapoi la client vor fi suportate integral de client.

3. Repararea sau refacerea, partiala sau integrala, a unor parti metalice deteriorate dintr-o bijuterie sau integral a unei bijuterii deteriorate din aur cumparate de la Brilio.ro. Atat costul manoperei, costul bijuteriei reparate sau al bijuteriei refacute, cat si costul transportului de la client la Brilio.ro si de la Brilio.ro inapoi la client vor fi suportate integral de client.

4. Creatia unui model solicitat de client, in afara colectiei prezentate de Brilio.ro poate fi realizata de brilio.ro in baza trimiterii prin e-mail a tuturor detaliilor solicitate (schite, fotografii, dimensiuni, tip pietre s.a.m.d.). Brilio.ro va analiza detaliile solicitarii si va trimite clientului un raspuns, sau cea mai buna oferta, dupa caz, in maxim 2 zile lucratoare.

Solicitarea acestor servicii contra-cost este posibila doar pentru modelele Brilio.ro si numai pentru clientii Brilio.ro.

In cazul solicitarii serviciilor contra-cost clientul va fi raspunzator pentru costurile de transport catre si de la Brilio.ro. Brilio.ro poate eventual facilita clientului utilizarea serviciilor de transport asigurate ale firmei de curierat agreate de Brilio.ro, urmand ca toate costurile livrarii de la client la Brilio.ro si de la Brilio.ro inapoi la client sa fie suportate integral de acesta.

Efectuarea serviciilor contra-cost se poate realiza doar in baza unei copii a facturii, a certificatului de garantie aferent bijuteriilor ce se doreste a fi trimise la Brilio.ro si numai pentru bijuteriile trimise la Brilio.ro in cutia de bijuterii furnizata de Brilio.ro la data cumpararii. Documente mentionate trebuie trimise la Brilio.ro pentru autentificare impreuna cu bijuteriile aferente solicitarii.

Costurile serviciilor contra-cost vor fi comunicate de Brilio.ro la data solicitarii. Pentru accesarea acestor servicii contactati-ne la serviciulclienti@brilio.ro .

Detalii Termeni Generali (link la Termeni Generali – Servicii contra-cost)