Bun venit

SSL

Pentru siguranta maxima a clientilor sai, pentru asigurarea imposibilitatii fraudarii platilor cu card, sau a clonarii site-ului (phishing), din respect pentru clientii sai si pentru marca proprie Brilio.ro a adoptat metoda de achizitionare a unui pachet de servcii de encriptare a datelor site-ului la un nivel de siguranta maxima. Encriptarea asigura verificarea si protejarea permanenta a datelor din site. 

Timbrul verde SSL DigiCert acordat magazinului Brilio.ro, vizibil in partea inferioara a paginilor Brilio.ro, precum si particula de culoare verde a barei in care clientii scriu adresa http:// imediat dupa conectare pe Brilio.ro, sunt garantii maxime ca esti intr-un magazin on-line 100% sigur si garantat.

Mai mult decat atat, Brilio.ro a optat pentru tipul de certificat SSL EV, care are un grad de siguranta si mai crescut fata de cel de baza SSL.

DigiCert asigura astfel de servicii de encriptare pentru unele dintre cele mai mari si renumite firme internationale, universitati de top sau organizatii guvernamentale. Iata doar cateva exemple: Microsoft, intel, at&t, BMW, Toyota, Sony, UPS, NASA, United Nations, FBI, Merill Lynch, Facebook, amazon.com, UCLA, YALE University si Cambridge University.

In situatia foarte putin probabila ca nu va apar semnele DigiCert SSL EV pe pagina Brilio.ro deschisa, contactati-ne la serviciulclienti@brilio.ro

Detalii Termeni Generali (link la Termeni Generali – SSL)