Bun venit

TRANSFER BANCAR

Daca nu ai posibilitatea sa platesti cu card bancar, Brilio.ro iti ofera o metoda la fel de simpla, care nu implica decat plata de la computerul tau prin sistemul de plati on-line, daca ai acces la un astfel de  sistem de plati electronice al bancii tale, sau, daca nu, implica doar un singur drum la banca ta pentru a face un ordin de plata de la ghiseul bancii tale. Totul in doar doi pasi:

Pasul 1: dupa ce ai ajuns cu comanda ta pe Brilio.ro la pasul platii, selecteaza butonul de plata prin Transfer Bancar si va trebui doar sa-ti creezi cont, sau avand cont deja pe Brilio.ro, comanda va fi salvata iar pe adresa ta de e-mail cu care ti-ai deschis cont vei primi o factura pro-forma de la Brilio.ro, ce va contine sumarul comenzii tale, inclusiv suma de plata. 

Pasul 2: In baza facturii pro-forma poti face plata fie prin plata electronica, fie la ghiseul bancii si va trebui sa pastrezi un print al O.P.-ului electronic sau scris, dupa caz. Dupa ce vor intra banii in contul bancar al Brilio.ro, de obicei in nu mai mult de 72 de ore vei primi un e-mail de confirmare a platii din partea Brilio.ro si de programare a livrarii.

 

Atentie:

1. Comenzile trimise cu plata prin transfer bancar vor fi considerate de Brilio.ro numai dupa confirmarea incasarii platii in contul Brilio.ro.    

2. In cazul necompletarii corecte si complete a datelor mentionate in factura la rubrica Vanzator sumele transferate catre Brilio.ro nu vor putea intra in contul Brilio.ro fiind returnate platitorului, astfel ca nu se va putea confirma comanda.

3. Comenzile salvate si neachitate in termen de 10 zile for fi automat sterse din sistemul de comenzi al Brilio.ro.

Detalii Termeni Generali